Dyrehavegård marker & Vælgermøde på nettet

Kære medlemmer

Dyrehavegårds marker

 

Vi gør jer opmærksom på, at helt som forudsagt starter næste fase i strategien om at få nedlagt Dyrehavegård. På dagsordenen til kommunalbestyrelsesmødet den 5. september, under overskriften ”Lokalisering af virksomhed”, se pkt. 20 (Link til Dagsorden) kan I se, at man vil indlede forhandlinger med en international virksomhed om salg af en del af arealet. Bemærk Københavns Kommune er på banen. Det betyder højst sandsynligt, at projektet er meget større end det frikøbte areal ved Trongårdsskolen kan bære. Altså ikke ”kun” et nyt gymnasium eller et plejehjem, som ikke krævede Københavnerareal.

 

Trods det kryptiske sprog, der er anvendt i oplægget til Kommunalbestyrelsesmødet, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at forhindre en lukket proces, som den vi har været vidne til op til igangsætning af byggeriet ved Lyngby Storcenter. Det kom som tyv om natten, før lokalplaner var vedtaget og anstændig og demokratisk borgerinddragelse havde fundet sted.

 

Afstemningen på torsdagens Kommunalbestyrelsesmøde vil sende et signal til os om hvilke partier, der bakker op om frasalg, fordi der er en interesseret køber, og hvilke, der kan se kvaliteterne i arealet, og som minimum vil inddrage os naboer og borgere i en gennemtænkt udvikling.


Vælgermøde på nettet

 

Vi vil som ved sidste valg spørge partierne om en række sager relevant for Hjortekærs fremtid, så vi forhåbentlig har noget at forholde os til, når vi skal vælge ny Kommunalbestyrelse til november. Derfor beder vi om forslag fra jer senest den 14. september. Vi vil så redigere dem og sende dem til de opstillede partier, og efterfølgende lægge svarene på hjemmesiden. Spørgsmål og svar fra valgkampen 2009 kan ses her: Vælgermøde på nettet

 

På bestyrelsens vegne

 

Arne Kraglund

Formand

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    sex telefony (Monday, 16 January 2017 21:03)

    nieprzeprojektowanie

Del os på

 

Ikke medlem endnu? 

Bliv medlem nu og få adgang til alt.

Kodeordsbeskyttede områder på hjemmesiden samt email-service er forbeholdt medlemmer.

 

Læs om mailservice her.